I nästan all verksamhet är det visuella mycket viktigt. Snygg miljö, trevligt inredd ger mer än ett bra första intryck. Effektivt och uppskattat är att även förse gäster, kunder och besökare med behagligt ljud (musik, miljöljud etc). Helhetsupplevelsen förbättras och förutsättningarna för exempelvis återbesök ökar.

Behagligt för öronen

Väl avvägd musik eller radio gör lokalen mer levande och vid tillfällen då färre personer vistas där minskas upplevelsen av att vara ensam. Det blir då en trevligare miljö att vistas i. Genom rätt ljudanläggning kan ljudet fördelas olika, både till innehåll som volym. Kombinationer och varianter går att variera efter faktiska förhållanden och önskemål.

I ett hotell kan det spelas svag och behaglig musik i matsalen. I foajén spelas en annan musikstil på något högre volym. I baren är musiken anpassad för gästerna där. I relaxavdelningen spelas avslappnande fågelkvitter och porlande bäckar. Personalen, i receptionen, styr allt från en och samma ljudanläggning.

I en butik kan musiken utanför vara medryckande och återpegla butikens inriktning och målgrupp. Ett effektivt sätt att göra förbipasserande uppmärksamma och få intresse för butiken. Inne i butiken spelas mer lämplig "shoppingmusik" på en volym som gör att kunderna känner sig välkomna och lugna.

Informativa meddelanden

I många fall är även lösningar för talade meddelanden lämpliga. Det kan vara kundmeddelanden eller erbjudanden. Ljudanläggningen kompletteras i dessa fall med mikrofon och meddelanden når önskade avdelningar i lokalen. Som alltid går dessa lösningar att variera efter faktiska förhållanden och önskemål.

Vi berättar gärna om våra erfarenheter från gjorda installationer

Vi har hjälpt många företag med olika miljöradiolösningar och vi berättar gärna mer om dem och på vilket sätt din verksamhet kan få fördelar med en anläggning från oss på Teknikinstallationer.